Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Στις αρχές Φεβρουαρίου του 2011 η Velister έθεσε σε λειτουργία το δίκτυο της μεταδίδοντας ψηφιακά τα κανάλια ΑΝΤ1, ΜΕΓΑ, ΣΙΓΜΑ, TVPLUS, και EXTRA, προσφέροντας παράλληλα υπηρεσία Ηλεκτρονικού Οδηγού Προγράμματος (ΗΟΠ) (Electronic Program Guide (EPG)) με πλήρες περιεχόμενο.

Κατά την 28η Φεβρουαρίου 2011, η γεωγραφική κάλυψη του δικτύου της Velister υπερέβαινε το 80% και η πληθυσμιακή κάλυψη μας ήταν περίπου 94% του πληθυσμού των ελεύθερων περιοχών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η πληθυσμιακή κάλυψη του δικτύου μας κατά την 30η Ιουνίου 2011 υπολογίζεται να είναι περίπου 95% του πληθυσμού των ελεύθερων περιοχών της Κυπριακής Δημοκρατίας, δηλαδή κατά περίπου 1% αυξημένη με τη χρήση και επιπρόσθετων σταθμών εκπομπής.

Tο δίκτυο της Velister έχει σχεδιαστεί και υλοποιείται με βάση τα πιο πρόσφατα τεχνικά πρότυπα, είναι τελευταίας τεχνολογίας και προσφέρει υψηλού βαθμού διαθεσιμότητα. Σκοπός της Velister είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους πελάτες της, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 365 μέρες το χρόνο, μέσω δικτύου Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης τελευταίας τεχνολογίας και πολύ ψηλών προδιαγραφών. Η Velister σκοπεύει στη συνεχή αναβάθμιση του δικτύου της και στην παροχή επιπρόσθετων υπηρεσιών προς τους πελάτες της και κατ’ επέκταση προς τους καταναλωτές.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer