Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Οι ενδιαφερόμενοι για σύναψη συμφωνίας Παροχής Συμφωνημένου Επιπέδου Υπηρεσιών Πρόσβασης στο δίκτυο Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης της Velister οφείλουν να εξασφαλίσουν τις απαραίτητες άδειες από την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου (ΑΡΚ).

Σχετική με το θέμα αυτό Νομοθεσία ψηφίστηκε από την Βουλή των Αντιπροσώπων και δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Δημοκρατίας στις 29 Απριλίου 2011. Με βάση τη Νομοθεσία αυτή, λόγω της μετάβασης στο νέο Ψηφιακό περιβάλλον, όλοι οι ενδιαφερόμενοι τηλεοπτικοί οργανισμοί θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για χορήγηση προσωρινής άδειας παρόχου υπηρεσιών οπτικοακουστικών μέσων εντός ενός μηνός από τη δημοσίευση της ως άνω Νομοθεσίας για έκαστη τηλεοπτική εκπομπή με βάση σχετικό έντυπο της ΑΡΚ.

Η αδειοδότηση αυτή είναι υποχρεωτική. Από την 1η Ιουλίου 2011, ημερομηνία τερματισμού των αναλογικών μεταδόσεων, απαγορεύεται η λειτουργία τηλεοπτικού οργανισμού και των εκπομπών που προσφέρει σε Δίκτυο Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, εκτός εάν έχει εξασφαλίσει προηγουμένως προσωρινή άδεια από τηνΑΡΚ και έχει καταβάλει το ετήσιο τέλος άδειας του προς την ΑΡΚ.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer