Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
 
20η  Αυγούστου 2013
 
Η Velister Ltd, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Κυβέρνησης προς εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης, σας ενημερώνει για την απόφαση της να εφαρμόσει νέα τιμολογιακή πολιτική καθώς και να προσφέρει περισσότερες επιλογές όσον αφορά τις προσφερόμενες υπηρεσίες της. Η νέα τιμολόγηση βασίζεται στο εύρος φάσματος της Υπηρεσίας που θα επιλέξει ο πελάτης και είναι σημαντικά οικονομικά προσφορότερη για τον πελάτη.
 
Οι Υπηρεσίες μας καθώς και η σχετική τιμολόγηση τους έχει ως εξής: 
 
Υπηρεσία κανονικής ευκρίνειας (Standard Definition)
1. Πακέτο SD1 - 2,0 Mbps με χρέωση €120.000,00 ανά έτος.
2. Πακέτο SD2 - 2,5 Mbps με χρέωση €150.000,00 ανά έτος.
3. Πακέτο SD3 - 3,0 Mbps με χρέωση €180.000,00 ανά έτος .
 
Υπηρεσία  υψηλής ευκρίνειας (high definition) 6,7 Mbps με χρέωση €400.000,00 ανά έτος.
 
Υπηρεσία παραχώρησης ενός Multiplex με χρέωση €650.000,00 ανά έτος
 
Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ.
 
Οι πιο πάνω προσφερόμενες υπηρεσίες και η σχετική τιμολόγηση περιγράφονται λεπτομερώς ως εξής:
 
1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ
 
1.1. Υπηρεσία Μετάδοσης Τηλεοπτικού Σήματος Κανονικής Ευκρίνειας (Standard Definition)
 
1.1.1. Πακέτο SD1
 
Μετάδοση του τηλεοπτικού σήματος αδειοδοτημένης τηλεοπτικής εκπομπής του Αδειούχου Σταθμού από το Δίκτυο του Παροχέα, όπως αυτό περιγράφεται στο ΥΠΥ, σε κανονική ευκρίνεια (720Χ576 pixels) σύμφωνα με το πρότυπο MPEG-4/AVC/H.264 Main Profile Level 3.0 4:2:0 4:3/16:9 αναφορικά με την εικόνα, και το πρότυπο MPEG-1 Layer II αναφορικά με τον ήχο. Το συνολικό useful bit rate για τηλεοπτικό σήμα κανονικής ευκρίνειας SD1 είναι 2,000 Κbps (μέχρι 1,804 Kbps για την εικόνα και 196 Kbps για ένα στερεοφωνικό ζεύγος ήχου PCM). Περιλαμβάνεται υπηρεσία ΗΟΠ (EPG) σύμφωνα με την παράγραφο 2.4 του παραρτήματος 2 του ΥΠΥ. Το περιεχόμενο του ΗΟΠ (βλέπε περιεχόμενα του EIT στην παράγραφο 2.4 του παραρτήματος 2 του ΥΠΥ) θα παρέχεται από τον Αδειούχο Σταθμό ο οποίος και θα είναι υπεύθυνος για την ορθότητα και εγκυρότητα του.
 
1.1.2. Πακέτο SD2
 
Μετάδοση του τηλεοπτικού σήματος αδειοδοτημένης τηλεοπτικής εκπομπής του Αδειούχου Σταθμού από το Δίκτυο του Παροχέα, όπως αυτό περιγράφεται στο ΥΠΥ, σε κανονική ευκρίνεια (720Χ576 pixels) σύμφωνα με το πρότυπο MPEG-4/AVC/H.264 Main Profile Level 3.0 4:2:0 4:3/16:9 αναφορικά με την εικόνα, και το πρότυπο MPEG-1 Layer II αναφορικά με τον ήχο. Το συνολικό useful bit rate για τηλεοπτικό σήμα κανονικής ευκρίνειας SD2 είναι περίπου 2,500 Κbps (μέχρι 2,304 Kbps για την εικόνα περιλαμβανομένου του VBI data (WST teletext, WSS data, VITS, AFD, κλπ) και 196 Kbps για κάθε ένα στερεοφωνικό ζεύγος ήχου PCM). Περιλαμβάνεται υπηρεσία ΗΟΠ (EPG) σύμφωνα με την παράγραφο 2.4 του παραρτήματος 2 του ΥΠΥ. Το περιεχόμενο του ΗΟΠ (βλέπε περιεχόμενα του EIT στην παράγραφο 2.4 του παραρτήματος 2 του ΥΠΥ) θα παρέχεται από τον Αδειούχο Σταθμό ο οποίος και θα είναι υπεύθυνος για την ορθότητα και εγκυρότητα του.
 
1.1.3. Πακέτο SD3
 
Μετάδοση του τηλεοπτικού σήματος αδειοδοτημένης τηλεοπτικής εκπομπής του Αδειούχου Σταθμού από το Δίκτυο του Παροχέα, όπως αυτό περιγράφεται στο ΥΠΥ, σε κανονική ευκρίνεια (720Χ576 pixels) σύμφωνα με το πρότυπο MPEG-4/AVC/H.264 Main Profile Level 3.0 4:2:0 4:3/16:9 αναφορικά με την εικόνα, και το πρότυπο MPEG-1 Layer II αναφορικά με τον ήχο. Το συνολικό useful bit rate για τηλεοπτικό σήμα κανονικής ευκρίνειας SD2 είναι περίπου 3,000 Κbps (μέχρι 2,804 Kbps για την εικόνα περιλαμβανομένου του VBI data (WST teletext, WSS data, VITS, AFD, κλπ) και 196 Kbps για κάθε ένα στερεοφωνικό ζεύγος ήχου PCM). Περιλαμβάνεται υπηρεσία ΗΟΠ (EPG) σύμφωνα με την παράγραφο 2.4 του παραρτήματος 2 του ΥΠΥ. Το περιεχόμενο του ΗΟΠ (βλέπε περιεχόμενα του EIT στην παράγραφο 2.4 του παραρτήματος 2 του ΥΠΥ) θα παρέχεται από τον Αδειούχο Σταθμό ο οποίος και θα είναι υπεύθυνος για την ορθότητα και εγκυρότητα του.
 
1.2. Υπηρεσία Μετάδοσης Τηλεοπτικού Σήματος Υψηλής Ευκρίνειας (High Definition)
 
Μετάδοση του τηλεοπτικού σήματος αδειοδοτημένης τηλεοπτικής εκπομπής του Αδειούχου Σταθμού από το δίκτυο του Παροχέα, όπως αυτό περιγράφεται στο ΥΠΥ, σε υψηλή ευκρίνεια (1920X1080 pixels) σύμφωνα με το πρότυπο MPEG-4/AVC/H.264 High Profile Level 4.1 4:2:0 αναφορικά με την εικόνα, και το πρότυπο MPEG-1 Layer II ή Dolby Digital AC-3 αναφορικά με τον ήχο. Το συνολικό useful bit rate για τηλεοπτικό σήμα υψηλής ευκρίνειας (high definition) είναι περίπου 6,700 Κbps (μέχρι 6,504 Kbps για την εικόνα περιλαμβανομένου του HANC data και 196 Kbps για κάθε ένα στερεοφωνικό ζεύγος ήχου PCM ή για ένα κανάλι ήχου Dolby Digital AC-3). Περιλαμβάνεται υπηρεσία ΗΟΠ (EPG) σύμφωνα με την παράγραφο 2.4 του παραρτήματος 2 του ΥΠΥ. Το περιεχόμενο του ΗΟΠ (βλέπε περιεχόμενα του EIT στην παράγραφο 2.4 του παραρτήματος 2 του ΥΠΥ) θα παρέχεται από τον Αδειούχο Σταθμό ο οποίος και θα είναι υπεύθυνος για την ορθότητα και εγκυρότητα του.
 
1.3. Υπηρεσία Παραχώρησης Χωρητικότητας ενός Multiplex
 
Παραχώρηση στον Αδειούχο Σταθμό χωρητικότητας ενός multiplex, όπως αυτό περιγράφεται στο Παράρτημα 2 του ΥΠΥ, για να την διαχειριστεί με τέτοιο τρόπο, ήτοι να διαβαθμίσει την ποιότητα και/ή την έκταση και/ή την χωρητικότητα του κάθε Σήματος του, ώστε αν το επιθυμεί να δύναται, στα πλαίσια της χωρητικότητας ενός multiplex, να μεταδίδει επιπρόσθετα τηλεοπτικά σήματα αδειοδοτημένων τηλεοπτικών εκπομπών του ή/και άλλων συναφών ραδιοτηλεοπτικών υπηρεσιών. Νοείται ότι τέτοια επιπρόσθετα Σήματα ή Εκπομπές ή υπηρεσίες θα πρέπει να τυγχάνουν ελέγχου ή διαχείρισης αποκλειστικά από τον Αδειούχο Σταθμό σύμφωνα με την εκάστοτε σχετική Νομοθεσία. Ο Αδειούχος Σταθμός δεν θα δικαιούται να υπενοικιάζει χωρητικότητα έμμεσα ή άμεσα σε τρίτους.
 
Επιπρόσθετα, οι εκπτώσεις που θα ισχύουν για τον πιο πάνω τιμοκατάλογο είναι οι εξής:
Σε περίπτωση που Αδειούχος Σταθμός επιλέγει να μεταφέρει επιπρόσθετο Σήμα μέσω του δικτύου του Παροχέα δικαιούται έκπτωση επί του Τέλους Πρόσβασης ως εξής:
 
 
25% επί του Τέλους Πρόσβασης για το πρώτο επιπρόσθετο Σήμα.
 
Επιπλέον έκπτωση 5% επί του Τέλους Πρόσβασης για κάθε  επιπρόσθετο Σήμα με μέγιστη έκπτωση 45% επί του Τέλους Πρόσβασης, δηλαδή 30% για το δεύτερο επιπρόσθετο Σήμα, 35% για το τρίτο επιπρόσθετο Σήμα, 40% για το τέταρτο επιπρόσθετο Σήμα, 45% για το πέμπτο επιπρόσθετο Σήμα, και 45% για κάθε επιπρόσθετο, πέραν του πέμπτου, Σήμα.
 
Η έκπτωση ισχύει για κάθε υπηρεσία που προσφέρεται και περιγράφεται πιο πάνω.
 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer